Браћа Врањеш вјерују у побједу!

На списку селектора репрезентације Босне и Херцеговине, Мехмеда Баждаревића нашли су се и два брата Стојан и Огњен Врањеш.

Фудбал 08.10.2015 | 10:40
Браћа Врањеш вјерују у побједу!

На списку селектора репрезентације Босне и Херцеговине, Мехмеда Баждаревића нашли су се и два брата Стојан и Огњен Врањеш, који вриједно раде и надају се успјеху у предстојећим квалификационим сусретима против Велса и Кипра.

Поносни су што су дио репрезентације.

"Већ други пут смо заједно на окупљању. Велика је част добити уопште позив у репрезентацију, а бити са братом ту је посебна привилегија и задовољство. Прелијепо искуство које остаје за читав живот и поносан сам што смо обојица репрезентативци", каже Стојан, који игра у Пољској за Легију.

Стојан је старији и каже да његова ријеч мора да се поштује.

" Старији сам и постоји респект са његове стране, у позитивном смислу наравно. Веома смо везани и имамо један здрав и добар однос“, каже Стојан, који вјерује у побједу против велса.

"Предстоји нам тешка утакмица јер играмо под императивом побједе, али сматрам да смо спремни да пред својим навијачима остваримо успјех. Очекујем да побиједимо“, сматра Стојан, који је добрим играма у Легији заслужио позив селектора Баждаревића.

" У посљедњим данима прелазног рока потписао сам за Легију и задовољан сам новим клубом. Одмах сам се усталио у екипи. Још се навикавам на нови град. Клуб је највећи у Пољској и одлично је организован. Част ми је што члан Легије“, рекао је за официјелни портал Бх савеза Стојан Врањеш.

Ни Огњен не крије задовољство што је заједно са братом дио „А“ репрезентације.

„То не може ријечима да се опише јер се ради о заиста посебном осјећају. Три године смо играли заједно и у бањалучком Борцу. Дијелили терен, собу, проводили вријеме заједно. То што смо дио репрезентације је велико признање и за нас, али и нашу породицу“, сматра Огњен Врањеш, који као и Стојан очекује побједу против Велса.

"Имамо само један циљ, а то је побједа и даћемо свој максимум да је остваримо“, казе фудбалер турског Газиантепспора.

" Задовољан сам и играма у клубу. Стандардан сам у екипи. На средини смо табеле и увијек може боље, али задовољни смо тренутно и са овим“ завршио је Огњен Врањеш.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

хакккк

08.10.2015 08:43

Сретно змајеви. Кад вец политицари неце и не знају, ви нас уједините

ОДГОВОРИТЕ