Рама "одјавио" Тачија: Боље не долази на утакмицу!

Премијер Албаније Еди Рама поручио је заменику косовског премијера, Хашиму Тачију, да не долази на утакмицу Албанија - Србија, која се игра у Елбасану, јавили су албански медији.

Фудбал 07.10.2015 | 22:30
Рама "одјавио" Тачија: Боље не долази на утакмицу!

Рама се, како се наводи, одрекао Тачија због евентуалног присуства српског премијера Александра Вучића.

Подсећа се да су Вучић и Рама раније наговестили да би могли заједно да присуствују утакмици, али српски премијер још није одлучио због најаве Тачија да ће доћи у Елбасан.

"Најважнији циљ премијера Раме је да утакмица против Србије протекне без икаквог инцидента. Друга жеља је да буде у друштву премијера Србије Александра Вучића током утакмице", наводе албански медији.

Тачи је најавио раније да путује у Елбасан на утакмицу Албанија - Србија јер у албанској репрезентацији већина фудбалера су Албанци са Косова.

Премијер Вучић је рекао раније да ће о одласку на утакмицу одлучити након разговора са албанским колегом.

Одигравање утакмице је под посебном тензијом због инцидента са дроном и великоалбанском заставом који се догодио на претходном мечу ове две репрезентације у Београду пре годину дана.

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Микаило

07.10.2015 20:43

Вјрујете ви у ове натписе, ако вјерујете, нека вам је Бог на помочи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

08.10.2015 07:03

Толики знацај се придаје сиптарима и Албанцима а у ствари то је пролив од народа и бораца које су срби за 24 сата комплетно истерали са Косова, тако да је запад и НАТО алијанса месецима врацала од страха ус..ане ноге и димије на Косово.

ОДГОВОРИТЕ