Бане: Атмосфера није нормална за фудбал!

Капитен репрезентације Србије Бранислав Ивановић рекао је да атмосфера у Албанији превазилази оквире очекиване за спорт какав је фудбал.

Фудбал 07.10.2015 | 21:45
Бане: Атмосфера није нормална за фудбал!

Делегација Србије стигла је у Тирану, а током пута аутобус Србије је каменован. Срећом, није било повређених.

„Ми као екипа знамо шта треба да урадимо и како да одиграмо. Даћемо све од себе да победимо. Атмосфера превазилази оно што је нормално за фудбал, али ми смо дошли да играмо фудбал“, рекао је Ивановић.

Дуел на ’Елбасан арени’ почеће у четвртак у 20.45, у претпоследњем колу Групе И квалификација за Европско првенство.

„Тренер Албаније је Италијан и зна шта је психолошка припрема. То што је рекао да смо бољи је само психологија. Морамо на терну да покажемо колико вредимо. Нисам сагласан са тим. Знам како смо се припремали, знамо шта можемо да очекујемо и битно је да смо ми спремни“, додао је капитен Србије.

Он је истакао да Србија жели тријумф како би побољшала позицију на табели.

„Знам да је велика тензија и знам колико прате утакмицу у обе земље. Ми морамо само да играмо фудбал – овај меч за нас значи много јер не стојимо добро на табели. Волео бих да утакмица одлучује о одласку на Европско првенство, ако ме то питате, то бих променио. Да је такав случај, ово би била права утакмица“, навео је Ивановић, иако зна да су многе нефудбалске ствари у првом плану.

„Било би добро да ова утакмица буде права фудбалска утакмица. Ми смо спремни и мотивисани. Знамо да нас чека паклена атмосфера. То се види из овог дочека и конференције. Знам да нам нико неће аплаудирати и тога смо сви свесни, као што су албански играчи били свесни у Београду.“

Коментари / 0

Оставите коментар