Милени Дравић позлило на представи!

Милени Дравић (75) позлило је у недељу вече на првом извођењу у новој сезони драме „Харолд и Мод“ у Београдском драмском позоришту.

Србија 07.10.2015 | 13:42
Милени Дравић позлило на представи!

Прослављена глумица није се осећала добро пола сата пре изласка на сцену, па је интервенисала и Хитна помоћ.

- Милена је допутовала у Београд из Врњачке Бање, где борави са супругом Драганом Николићем, само да би одиграла представу. Била је бледа као крпа. Петар Бенчина и Слободан Ћустић притекли су јој у помоћ. Неко је позвао Хитну помоћ. Лекари су је прегледали, дали јој терапију и после тога установили да јој је притисак стабилан, као и витални параметри. Не би дозволили да игра представу да је колабирала - каже извор Курира.

Да се Милена осећала лоше само дан пред 75. рођендан, потврдио је управник БДП Слободан Ћустић.
- Милени је позлило због Драганове болести, што се брзо прочуло. То је жена која је издржала муке последњих година због здравственог стања свог супруга. Тражила је да доктори сачекају и крај представе за сваки случај. Изашли смо само на један поклон да бисмо њу ослободили обавеза. Представа ће се играти и даље - каже Ћустић.

И Петар Бенчина нам је потврдио да се његова партнерка на сцени није осећала најбоље.
- Милена је представу одиграла до краја. Добро је, што је и најважније - казао је Бенчина.

Контактирали смо и са Миленом Дравић, која је остала недоступна за коментар.

Иначе, представа „Харолд и Мод“ први пут је одиграна је у БДП два месеца после извођења на Бродвеју, 23. марта 1980. године у режији Паола Мађелија. У главним улогама били су Татјана Лукјанова и Милан Ерак. После његове смрти, Харолда је играо Слободан Бештић, а представа је била на репертоару до 2003, када је преминула Татјана Лукјанова. Милена је заиграла у представи 6. јуна 2010, када је обновљена у режији Милана Караџића.

ДРАГАН СЕ ОПОРАВЉА

После лекарских интервенција у Београду и неколико месеци проведених у Клиничком центру Србије и на Војномедицинској академији, Драган Гага Николић допутовао је у Врњачку Бању због опоравка и рехабилитације. Са Гагом, у засебном апартману једног хотела са пет звездица, смештена је и његова супруга Милена. Глумцу веома прија боравак у Бањи и полако се опоравља од операције и тешке болести.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Снежана

07.10.2015 12:09

Свако добро Вам желим јунаци наши драги, живјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ибро

07.10.2015 12:28

Милена и Драгане уз Вас смо .Да Вам Бог подари све .

ОДГОВОРИТЕ