Роко Сифреди отворио порно универзитет

Постоје специјализовани универзитети за науку, језике и инжењерство, а сада и за порнографију.

Занимљивости 07.10.2015 | 10:30
Роко Сифреди отворио порно универзитет

Бивша порно звезда Роко Сифреди отворио је академију на којој студенти, у просторима који се држе у строгој тајности, уче да испоље своје урођене "таленте".

На хиљаде кандидата конкурисало је за упис на "Сифреди Хард Академију" након што се ова "високообразовна установа" огласила у медијима.

Према писању италијанске штампе, на академију се, након пријемног испита, усписало 30 полазника, 15 мушкараца и 15 жена који су са наставом кренули почетком овог месеца.

Приликом представљања свог пројекта, бивша звезда X-филмова је рекао да је основао универзитет зато што сматра да и "природни таленти морају да прођу кроз обуку".

"Порно индустрија је данас много комплекснија него раније. Постоји један нови свет секса који је потребно изучавати", објаснио је 51-годишњи глумац, додавши да ће настава трајати 15 дана и да ће бити праћена низом тестова: од позирања пред камерама до дикције.

Познат као "италијански пастув", Сифреди се сада бави снимањем и продуцирањем порнографских филмова. Са породицом живи у Будимпешти, престоници порнографске индустрије. Тренутно снима ријалити шоу о себи "Цаса Сиффреди" који ће се емитовати на каналу Ла5, чији је власник бивши италијански премијер Силвио Берлускони.

"Водим сасвим нормалан живот. Неки би рекли превише нормалан. Пуно радим, волим спорт, обављам разне активности", каже Сифреди, чије је право име Роко Тано.

"Никад не заборављам одакле сам потекао. То што сам успео не значи да сам изгубио контакт са стварношћу", тврди глумац који је снимио на стотину порно филмова и неколико пута освајао највише награде порно бранше.

Коментари / 0

Оставите коментар