Будимпешта: Отворен порно Универзитет

Постоје специјализовани универзитети за науку, језике и инжењерство, а сада и за порнографију.

Свијет 07.10.2015 | 07:56
Будимпешта: Отворен порно Универзитет

Бивша порно звијезда Роццо Сиффреди отворио је академију на којој студенти, у просторима који се држе у строгој тајности, уче да испоље своје урођене "таленте".

На хиљаде кандидата конкурисало је за упис на "Сиффреди Хард Академију" након што се ова "високообразовна установа" огласила у медијима.

Према писању италијанске штампе, на академију се, након пријемног испита, усписало 30 полазника, 15 мушкараца и 15 жена који су са наставом кренули почетком овог мјесеца.

Приликом представљања свог пројекта, бивша звијезда X-филмова је рекао да је основао Универзитет зато што сматра да и "природни таленти морају да прођу кроз обуку".

"Порно индустрија је данас много комплекснија него раније. Постоји један нови свијет секса који је потребно изучавати", објаснио је 51-годишњи глумац, додавши да ће настава трајати 15 дана и да ће бити праћена низом тестова: од позирања пред камерама до дикције.

Познат као "италијански пастух", Сиффреди се сада бави снимањем и продукцијом порнографских филмова. Са породицом живи у Будимпешти, пријестоници порнографске индустрије. Тренутно снима реалитy схоw о себи "Цаса Сиффреди" који ће се емитовати на каналу Ла5, чији је власник бивши италијански премијер Силвио Берлусцони.

"Водим сасвим нормалан живот. Неки би рекли превише нормалан. Пуно радим, волим спорт, обављам разне активности", каже Сиффреди, чије је право име Роццо Тано.

"Никад не заборављам одакле сам потекао. То што сам успио не значи да сам изгубио контакт са стварношћу", тврди глумац који је снимио на стотину порно филмова и неколико пута освајао највише награде порно бранше.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

окс

07.10.2015 06:22

Јесу ли конкурисали и наси вајни политицари?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје се мозе добити бросура

07.10.2015 07:53

Мој комсија би био професор тамо. У округу једино ја нисам била код њега. Ем сто сам стара, ем сто ми се гади, а и сто ме страх сифилиса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одма да се ради

07.10.2015 21:25

Змај од Сипова да се прими ко ванредни професор. Ем је одхрањен на природној храни ем зна сваку барабу код нас и у окрузењу а посебно политицаре ем има природни дар и таленат. Идеалан да предава тамо

ОДГОВОРИТЕ