Ни говора о смјени на Сан Сиру!

Михајловић добио подршку Берлусконија и Галијанија! Од екипе српског стратега очекује се освајање најмање седам бодова из наредна три кола, док би се у супротном односи на релацији Управа клуба - тренер драстично покварили.

Фудбал 07.10.2015 | 19:40
Ни говора о смјени на Сан Сиру!

Катастрофалан пораз од Наполија у Милану ипак није била кап која је прелила чашу на Сан Сиру. Иако је газда Силвио Берлускони био силно љут, а генерални директор Адријано Галијани трибине стадиона напустио пре судијског звиждука, видно разочаран, за сада нема ни говора о смени Синише Михајловића на клупи Росонера.

Како пише Газета дело Спорт водећи људи Милана су упркос лошим резултатима дали пуну подршку српском стратегу, уз наду да ће ускоро доћи до побољшања бодовног стања. Милан у наредном колу иде у госте Торину, а након тога га очекују две "сигурице" против Сасуола и Кјева, па се од Михајловићеве екипе очекује освајање најмање седам бодова, док би у супротном односи на релацији Управа клуба - тренер драстично покварили.

У Милану се незванично надају да би са серијом добрих резултата могли да се врате у борбу за највиши пласман, с обзиром Рому, Фјорентину, Наполи, Интер и Јувентус у скоријем периоду очекује доста међусобних окршаја, међутим, игра Росонера прво мора радикално да се промени.

Милан се након седам одиграних кола налази на 11. позицији са девет бодова мање од водеће Фјорентине.

Коментари / 0

Оставите коментар