Видео: Албанац који је возио дрон и на мечу у Елбасану?!

Упркос томе што је генерални секретар Фудбалског савеза Албаније Илир Шуљку најавио да "1000 одсто Исмаил Морина неће ући на утакмицу у четвртак", човек који је прекинуо дуел у Београду похвалио се да има карту и да ће бити присутан.

Фудбал 07.10.2015 | 19:00
Видео: Албанац који је возио дрон и на мечу у Елбасану?!

Најављене безбедносне мере на највишем нивоу биће на озбиљном тесту уочи меча Албаније и Србије у четвртак, будући да је Исмаил Морина, Албанац који је возио дрон у Београду и прекинуо меч у октобру, најавио да ће се појавити и на дуелу у Елбасану, иако му је званично забрањен улаз.

Генерални секретар Фудбалског савеза Албаније Илир Шуљку изјавио је пре неколико дана да Морина "1000 одсто неће моћи да присуствује мечу у Елбасану", али је он сам на Фацебооку поставио видео клип у којем истиче да не постоји ништа што би могло да га заустави да у четвртак буде на стадиону и на којем показује улазницу са својим именом.

Организатори меча најавили су да ће сваки навијач проћи жестоке мере обезбеђења прилком уласка на стадион, где ће бити проверавано свако име на карти, будући да је било покушаја фалсификовања података претходних дана.

Морина је навео и да има посебно изненађење за премијера Србије Александра Вучића.

У видео снимку Морина маше наочарима и изговара да "оне долазе из Поточара у Босни и да би волео да их врати Вучићу", алудирајући на напад на премијера Србије у јулу месецу када су га после комеморације сребреничким жртвама каменовали и поломили му наочаре.

Исмаил Морина је признао да је управљао дроном који је прекинуо меч између Србије и Албаније на стадиону Партизана 14. октобра прошле године.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БЛ

07.10.2015 18:45

Богданов је имао забрану па шта би.

ОДГОВОРИТЕ