Гатарић одговорио Милановићу на прозивке

Након што је хрватаски премијер, Зоран Милановић у негативном контексту поменуо општину Прњавор у вези са наводним плагирањем политичког програма једног кандидата на прошлим изборима, огласио се и први човјек општине Прњавор, Синиша Гататић.

Република Српска 06.10.2015 | 17:40
Гатарић одговорио Милановићу на прозивке

„Није нас хрватски премијер Милановић увриједио, напротив, нама у Прњавору импонује да странке из Хрватске, државе која је чланица ЕУ, преузимају програме наших политичких странака. Политичке странке у Хрватској, па и партију господина Милановића који је поменуо Прњавор, обавјештавамо да овдје има и бољих политичких програма јер је кандидат чији је програм наводно плагиран освојио само 300 гласова на изборима. Без обзира на све ово, желим послати поруку да је Прњавор отворена и толерантна средина у коју су сви добродошли, па и хрватски премијер Зоран Милановић, како би разбио евентуалне предрасуде које о нама има”, поручио је у писаној изјави за медији начелник општине Прњавор, Синишта Гатарић, преноси прњаворски.нет.

Предсједник Владе  Хрватске, Зоран Милановић, јуче је изјавио да “Ми нисмо Прњавор, нека се нико не увриједи, ми не славимо цајке, ми их сузбијамо и то ће бити дио нашег програма. На питање какву кампању очекује, Милановић каже како је њихова кампања – Хрватска расте и нема повратка на старо.

„Недопустиво је да се вратимо тамо гдје смо били, да они који су жељели зграбити плијен поновно дођу на власт, јер то су исти људи. Жао ми је кад неко није у стању направити план и програм, а да га не препише из Прњавора“, казао је Милановић новинарима реагујући на наводе да је ХДЗ Хрватске плагирао програм из Прњавора.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ори

06.10.2015 18:23

Види му главе мајко мила!

ОДГОВОРИТЕ
Name

контрапункт

06.10.2015 20:45

Погледај се у огледало па ћеш сконтати да је његова и подношљива.