Стојке: Биће инцидената у Елбасану... Јер ћемо да побиједимо!

Голман Србије оптимиста пред гостовање у Албанији!

Фудбал 07.10.2015 | 14:00
Стојке: Биће инцидената у Елбасану... Јер ћемо да побиједимо!

Рођен за велике утакмице. Уосталом, Владимир Стојковић толико тога претурио преко главе да се навикао на тензију. Није нас навикао да се ломи под притиском. А у Елбасану ће плећа српских репрезентативаца бити под огромним теретом. Албанци јуре директан пласман на Европско првенство. Србија игра очајно. Али Стојковић се пред путовање на југ, можда чак супротно већини српских навијача, нада да ће Орлови овога пута тај притисак искористити да заиграју и изнад својих могућности.

Притисак? Кога брига за то!
"Нисам уплашен за безбедност, страх не осећа нико од репрезентативаца Србије. Оно што се десило у Београду је њихво масло, нико од нас не би сигурно направио инцидент, да није било тог дрона", хладнокрвно ће Стојковић.

Јер ако се индивидуални квалитет у српском тиму преточи у тим... Албанци немају шансе. С тим да то већ дуго нисмо видели у игри Орлова. Али...
"Идемо у Елбасан да играмо фудбал... А да ли ће они изазвати поново прекид зависи од резултата. Сигуран сам да хоће, јер ћемо ми победити. Сваки негативан резултат изазваће нешто што није у домену спорта", поново је самоуверена српска јединица.

Разлог је прилично прост.
"Жаргонски речено, Албанци су пренапаљени. Управо ту видим нашу шансу. Убеђен сам да можемо да победимо и избришемо све што се десило у Београду прошле године", каже Стојковић.

Коментари / 0

Оставите коментар