Поповић: Кампања против Партизана!

„Покушавају да нас срозају у блато, у коме се многи људи годинама добро сналазе“, поручује председник црно-белих.

Фудбал 07.10.2015 | 13:20
Поповић: Кампања против Партизана!

Нису само слаби резултати у Суперлиги брига Партизановог руководства. У данима кад у раној фази првенства заостају за Црвеном звездом већ 12 корака, црно-бели су суочени са најавом да ће Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије током уторка написати пријаву против потпредседника клуба из Хумске 1 Милорада Вучелића.

По среди су изјаве званичника шампиона уперене на адресу Стевана Мојсиловића, које су у медије стигле као реплика тренеру Спартака да је Вучелић „ђубре комунистичко“. Пријава ће бити написана и против Мојсиловића.
„Органи Фудбалског савеза Србије до данас нису нашли за сходно да реагују на непримерен и увредљив речник. Све је то, наравно, део дуге кампање усмерене против Партизана и није ништа друго до покушаја да се наш клуб, који слави 70 година постојања, сроза у блато, у коме се многи људи годинама добро сналазе. Пошто је реакција јавности изостала, подсећамо да се употреба израза „комунистичко ђубре“ појавила први пут сада још откако је 1944. године отишао Гестапо“, истиче Зоран Поповић, председник Партизана у изјави за Вечерње новости.

Подсећамо, оштра вербална полемика између Милорада Вучелића и Стевана Мојсиловића почела је после гостовања Спартака у крајње чудном саставу ОФК Београду, а наставило се увредама шефа струке Суботичана на рачун потпредседника Партизана, после чега је овај реаговао речима да је тренер Плавих голубова побегао из луднице у Ковину.
„Намера је да се накнадном реакцијом појединих медија и фудбалских организација насилно изједначе и стрпају у исти кош и увреда која је безбедно колала два дана и одговор нашег потпредседника. Све је то један од бесрамних покушаја да се изједначе џелат и жртва, као што је и претња санкцијама. Овакви поступци су ниски напади на Партизан“, додао је Зоран Поповић.

Коментари / 0

Оставите коментар