Напад Владе и СНСД-а је бесмислен и прљав

Уочи сутрашње посјете Берлину и састанка са Франк Валтер Штајнмајером, министром иностраних послова Њемачке, министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак наглашава да постоји: консензус око европске будућности БиХ, да чланство у ЕУ желе сва три народа оба ентитета и да су сви спремни за реформе.

Република Српска 06.10.2015 | 22:46
Напад Владе и СНСД-а је бесмислен и прљав

Програм реформи са којим Игор Црнадак иде у сусрет Франк Валтеру Штајнмајеру је, прије свега, окренут економији и рјешавању велике незапослености, безнадежности и огромног броја младих који желе да бјеже из БиХ. Црнадак очекује помоћ Њемачке.

Црнадак је коментарисао и најављену посебну сједницом Народне скупштине и тешке оптужбе на рачун Савеза за промјене. Напади Владе Републике Српске и СНСД-а су бесмислени, лични и прљави и то мора престати, каже Црнадак.

На првом великом министарском скупу о питањима миграната, који ће у четвртак бити одржан у Луксембургу, Црнадак ће са министром безбједности Драганом Мектићем затражити да се већа пажња посвети земљама које су од почетка мигрантске кризе под највећим притиском и земљама транзита, попут Србије и Македоније, које не могу саме да изнесу терет прилива избјеглица.

(БН ТВ)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

СЗП

06.10.2015 13:23

Сви знају колико Додик прљаво игра. У то су се ваљда увјерили у ових задњих 20 година. Ко није, обавезно психологу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МР

06.10.2015 16:11

Павић савјетује Дудука,МИНИСТРЕ КАД ХОДАШ ПО СВИЈЕТУ ПОГЛЕДАЈ КОЛИКО ЈЕ И ПАВИЋ ИЗНИО ПАРА ВАНИ,И ЊЕГА МОРАТЕ ПОД ХИТНО ПРОЦЕСУИРАТИ,ЕНОРМНО БОГАТ НЕЧОВЈЕК.

ОДГОВОРИТЕ