Умјесто у Ливерпул, Клоп отишао у Леверкузен!

Док фудбалска планета очекује чувеног тренера на "Енфилду", немачки дневник "Билд" пронашао га је у Леверкузену. Ево шта је рекао новинару.

Фудбал 06.10.2015 | 22:40
Умјесто у Ливерпул, Клоп отишао у Леверкузен!

Јирген Клоп у Ливерпулу!

Не тако брзо...

Немачки "Билд" пронашао га је у граду на Л, али у немачком Леверкузену.

Овај дневник објавио је овог јутра фотографију Клопа испред "Бај Арене", дома Бајер Леверкузена. Тражени тренер је ту боравио поводом састанка у Федерацији немачких фудбалских тренера (ЛМА). Није одбио разговор с новинаром, а на питање:

"Господине Клоп, шта се догађа с Ливерпулом?", с осмехом је одговорио:

"Немам шта да кажем. Идем кући", рекао је 48-годишњи тренер који се летос растао са Борусијом Дортмунд после седам заједничких година и две титуле првака Немачке.

"Билд", који наводи да је Клоп потом с осмехом на лицу одшетао у непознатом правцу, напомиње да упркос правој "Клопоманији" у Ливерпулу и Енглеској, и даље није решено питање новог менаџера "редса", чији је власник сменио Брендана Роџерса (42) у недељу увече, после дербија Евертон – Ливерпул 1:1.

Тај растанак коштао је клуб 17 милиона евра, колико је Северни Ирац добио као отпремнину.

Дневник пише да је Карло Анћелоти (56) и даље потенцијални кандидат и да Ливерпул разговара са обе стране, али подсећа да је добро обавештена кладионица "Боокие Ладброкес" повукла из понуде опкладе на игру: "Нови менаџер Ливерпула је..."

До даљег...

Коментари / 0

Оставите коментар