Ни Џоу багеристи више није до револуције

Заштитно лице петооктобарских протеста, Џо багериста, напустио је Србију и живи у Немачкој. Каже, доста му је промена, јада и беде.

Србија 06.10.2015 | 07:25
Ни Џоу багеристи више није до револуције

Љубисав Ђокић, чувени Џо багериста, симбол петооктобарских промена, емигрирао је у Немачку. Он је, наиме, добио азил и напустио Србију, а пријатељима је поручио да се неће враћати.

За Немце он је симбол слободе, за разлику од Србије , која га је веома брзо заборавила.

Његова пријатељица Биљана Петровић испричала је да Џо сада живи у малом месту код Нирнберга.

За живот има довољно, онолико којико је потребно за пристојан живот. У Србији је састављао крај са крајем. Каже да му је тамо феноменално. За Немце он је симбол слободе, за разлику од Србије , која га је веома брзо заборавила. Поручио је да нема намеру да се врати у Србију - рекла је Петовићева.

Она је додала да је Ђокић отишао разочаран у све.

- Свашта су за њега причали. Тако су причали и да је багер продао на аукцији, а заправо је багер отишао на отпад. Срећом, склонио се. Најважније је да је сада задовољан - испичала је Петровићева и додаја да Џо у Немачкој живи сам, пише Ало.

- Породица му је још овде јер му се син школује. Пошаље им колико може. Придружиће му се када син заврши школу - навела је Биљана Петровић.

Извор: Курир

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Перо

06.10.2015 06:31

Нијемци су и намјестили пети октобар, насли тог Џоа биједу од цовјека, платили му коју марку да багером руси своје земље скупстину,сада га смјестили у мало мјесто код Нирнберга дали му петсто,сесто еура социјале,бједник продао се за сицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

судеx

06.10.2015 07:19

Перо Перо.. и теби мозда фали који еуриц.... Иди ба не лупетај!

Name

сумеx

06.10.2015 08:37

Перо,ја бих се радо замијенио мијеста са тобом и Дзоом,ти буди патриота као ја са Бироа вец 20 година.Србуј медју болесним и несрецним родитељима.

Name

зид

06.10.2015 08:53

Невладине организације , инструктори као што је Срђа Поповић за велике паре одраде посао , а " багериста " и проданих душа има у свакој земљи у великом броју . Ситна боранија , још мора много да учи !

Name

Веселко

06.10.2015 19:51

БРАВО ПЕРО СВАКА ЦАСТ

Name

Браз

06.10.2015 06:57

Брате потписујем се под све ово сто си написао! Сува истина и цињеница колико ниско цовјек мозе да се сроза. Увјерен сам да га је Њемацка инсталирала да то ради, заједно са осталима. Додацу једну вазну цињеницу коју мало ко зна. Ако се сјецате оног дивљања демонстраната у Тузли прије 2 године отприлике,када су Тузлу попалили висе него "српски агресор" за вријеме прослог рата. Наиме, у Тузли се јавно прица да су сви организатори тог дивљаства склоњени у Њемацку и да су тамо одмах добили азил, те да никог од њих висе нема у Тули! Ал зато имају русевине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поглед са стране

06.10.2015 07:48

Ала ти лупеташ. Тузлу су уништили неспособни криминалци који су у власти. Нажалост блесави народ их годинама упорно бира.

Name

судеx

06.10.2015 07:51

Увијек има разлога за несто.... Засто неко из БиХ или Србије не инсталира некога у Њемацкој да прави проблеме... да подигне демонстрације... Овдје је за сада лосе и нека се свако бори на свој нацин,јер се наси "политицари" професионално боре за себе. Па људи моји,не треба се бламирати,вецина би радо отисла у Немацку из ове двије дрзаве... Људи масовно одлазе одавде и без демонстрација...

Name

ПАМЕТАН

06.10.2015 08:55

НАМА ЈЕ УВИЈЕК НЕКО ДРУГИ КРИВ ПАМЕТНИ???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

06.10.2015 08:57

Да би неко а посебно Србин, добио азил у Њемачкој, треба дебело да заслужи. Према томе паметном је јасно. У историји Срба никад гора багра и олош није била на власти, као ови "петооктобарци".

ОДГОВОРИТЕ
Name

браиндамагед

06.10.2015 10:47

Највеци олос на власти у Србији је био прије 5. октобра, а највеца греска ДОС-а је "Сесељ у фраку" или Костуница, умисљени сујетни квази инелектуалац и фасиста из комби странке који никад не би постао предсједник да нису сви стали иза њега, следеца греска им је била сто нису спровели 6. октобар по угледу на Румуне кад су скинули Цаусескуа и лустрацију свих припадник резима од највисег до најнизег нивоа и дозивотну забрану бављења политиком и јавним послом. У том слуцају се не би десило даа тај исти најгори олос у историји Србије опет додје на власт само сада са европском мантром, а истим заром за пљацкање сопственог народа и издају интереса дрзаве, црвено-црна коалиција је и данас на власти у Србији јер су се мало притајили и уцутали као и све кукавице, док није просао народни гњев, а после наставили по старом, а ти си децко идиот и незналица, то је један од разлога засто нам је тако, у ствари теби је вјероватно добро јер си код ове насе банде црвене на дрзавном валову беспослен па нам бистрис политику у радно вријеме, па си насао овдје да одредјујес и дајес тапију ко је издајник и олос, а не знас гдје си супаљ док прстом не напипас, као и вецина коментатора овдје који мисле да је требало пустити злог царобњака из Оза и његову црвену вјестицу са Дедиња да нас доведу на само дно, е С

Name

блм

06.10.2015 09:00

Хеј Дзо,јеси'л сен'о,куда си то с багером крен'о?Издајник,њемацки плаценик,е то је Дзо багериста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко Бања Лука

06.10.2015 09:32

Џо рудоња а надимак му остао на огради. Нека си заувјек проклет са оним твојим попут коштунице,ђинђића,тадића,јовановића,удовички,чанком,драшковићем,пајтиће,ђиласом,и осталом багром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

06.10.2015 10:01

А породица му овдје док се дјеца сколују па це и оно бити издајници и страни плаценици као и глава породице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

5.

06.10.2015 10:05

И ЈЕСТ МИ НЕКО ЗАШТИТНО ЛИЦЕ.ФУКАРА.СРАЊЕ ПРАВИО ПО СРБИЈИ ПА СКЛОНИО ДУПЕ У ЊЕМАЧКУ.ШТО НЕ ЖИВИ И УЖИВА У ТЕКОВИНАМА СВОГ СРАЊА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко75

06.10.2015 10:46

фУКАРА И ПРОДАНА ДУША. Требала би теби сада Ангела Меркел багером кућу срушити у знак захвалности и "вјечног" пријатељства, па онда те протјерати у Сирију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

злоцко

06.10.2015 11:47

Ххахаа овакви да праве бољу државу. Кренуо биједник са багером да руши своју државу Како си правио тако си и прошао биједниче. Не враћај се биједниче држава се прави на изборима а не багером

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

06.10.2015 18:25

Једино се унутрасњи непријатељ мозе наци у Србији. Ста се десило с тим народом да нису изроде кастрирали, није ми јасно.

ОДГОВОРИТЕ