Милинковић: Срећа отишла преко гола!

Овако нешто нисам никада доживео у каријери! “Предност Цревене звезде у овом тренутку јесте велика. Баш као што је велика и разлика између онога што показујемо на овдашњој и међународној сцени”, сматра тренер Партизана.

Фудбал 06.10.2015 | 10:20
Милинковић: Срећа отишла преко гола!

Партизановом шефу струке Зорану Милинковићу после утакмице са Чукаричким поглед се губио у даљини. А пред очима су му вероватно севале сцене из 48. и 80. минута када су Грбић и Бабовић неискоришћеним једанаестерцима пропуштали најбоље прилике да црно-беле врате у живот, после чега је њиховом стратегу остало смао да слеже раменима.
“Не знам, никад у каријери овако нешто ми се није десило. Да на истој утакмци моји играчи не искористе два једанаестерца и да изгубимо, ако имамо играча више. Једноставно, није нас ишло”, рекао је Милинковић после меча уз честитке Чукаричком на премијерном тријумфу у Хумској.

Милинковић је подестио да су црно-бели у последњи меч 12. кола Суперлиге ушли са огромноим кадровским проблемима, али у одсуству Балажица, Јевтовића, Оумаруа, Живковића и Саше Илића није тражио изговоре.
“Предност Цревене звезде у овом тренутку јесте велика. Баш као што је велика и разлика између онога што показујемо на овдашњој и међународној сцени. То је за подробнију анализу. Партизан је као велики клуб у обавези да ради својих навијача, изгара до краја првенства.

Зорана Милинковића су, као и све у свлачионици Партизана, погодили звиждуци публике са исотка и запада према Стефану Бабовићу.
“Шта да вам кажем? То дуго траје, али сви би требало да знају колико Стефан воли овај клуб и шта је све дао за њега, и у нејегове добре намере не би требало сумњати. И он и Петар Грбић су желели најбоље, али нас није ишло”, закључио је Зоран Милинковић.

Коментари / 0

Оставите коментар