Емотивна исповјест Петра Грбића...!

Ја сам крив! Нису ми јасни појединци који не виде да је Бабовић наш најбољи играч! Крилни нападач Партизана преузео одговорност за пораз и бранио капитена...

Фудбал 05.10.2015 | 23:30
Емотивна исповјест Петра Грбића...!

Повратник у екипу Партизана Петар Грбић одважно је стао пред представнике медија после утакмице са Чукаричким и на своја плећа преузео кривицу за четврти првенствени пораз Парног ваљка.

„Прво да кажем да одговорност за неуспех преузимам ја. Све то због мог промашеног пенала. У таквој ситуацији Стефану Бабовићу било је много теже да шутира пенал, јер је био под огромним притиском. Иначе, код нас се тачно зна хијерархија и да је неко други питао Бабовића да му препусти извођење пенала, нисам сигуран да би се то десило. Али, пошто нас двојица имамо феноменалан однос замолио сам га, он ми је изашао у сусрет, али ја сам промашио и за то сам крив. Не знам да ли је промашај последица велике жеље да повратак на терен обележим голом, али сам сигуран да неће утицати на моје, али ни на самопоуздање екипе“, рекао је Грбић.

Повремени црногорски репрезентативац по завршетку утакмице био је у улози миротворца, јер је бранио Стефана Бабовића од настрљиве публике са источне трибине, која је капитена црно-белих испратила повицима - Стефане одлази!

"Стефан то није заслужио, јер је велики играч и много је дао Партизану. Поврх свега, знам колики је емотивац и колико воли клуб. Не могу да кажем да је то комплетна публика, него само појединци. Није ми јасно због чега су му тако викали, када је пре само четири дана у Немачкој пружио партију каријере и без обзира на то што је Андрија Живковић дао два гола Аугзбургу, био најбољи наш играч на тој утакмици у Лиги Европе".

На крају, упитан да прокоментарише због чега црно-бели једно лице показују на међународној, а друго на домаћој сцени, Грбић је рекао:

"Не знам ни ја шта нам се дешава, али мислим да је то европско лице – право лице Партизана и да нам је само једна победа потребна да ухватимо залет и у Суперлиги", закључио је Партизанов крилни нападач.

Коментари / 0

Оставите коментар