Опет! Клинч Стефана Бабовића и навијача Партизана!

Са источне трибине чули се повици - Стефане одлази!

Фудбал 05.10.2015 | 22:15
Опет! Клинч Стефана Бабовића и навијача Партизана!

Стефан Бабовић и навијачи са запада и истока поново су се нашли у клинчу!

Незадовољни резултатом и - по њиховом мишљењу, игром капитена црно-белих, приталице клуба смештене на поменуте две трибине у завршници меча бес су искалиле управо на Бабовићу. Прозивали су га навијачи, звиждали му, а како он није успео да истрпи прозивке најпре са запада отишао је до дела навијача, па су саиграчи морали да интервенишу не би ли спречили тежи инцидент.

Затим се против Бабовића, док је излазио са терена, уротила и публика на истоку, која већ дуже време има нешто против њега, па је овај пут то незадовољство испољила повицима:
"Стефане, одлази!"

Бабовић је реаговао непримерено, показивао је средњи прст у правцу навијача, а онда се окренуо ка јужној трибини и аплаузом поздравио најватреније присталице црно-белих.

Ситуацију је колико-толико покушао да смири Петар Грбић приликом уласка у тунел, али је питање како ће се после свега овај дугогодишњи однос између истока и Стефана Бабовића одразити на његове будуће партије, тим пре што сам има противника више - у онима са запада.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Радован

06.10.2015 09:01

Ста реци после овога?Ови плаценици са југа, сто га подрзавају требају га предлозити за Октобарску награду, града Београда.. Прави капитенски позив..Масалла!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

06.10.2015 10:14

Само једна исправка мог првог коментара., Прави капитенски, поздрав навијацима а не позив,како сам претходно написао!!