Данкан одушевљен Бобијем Марјановићем!

Кад су га довели, мислио сам „добро, де“, а сад вам кажем - импресиван је! Легендарни ас Сан Антонија нахвалио српског центра.

Кошарка 06.10.2015 | 12:00
Данкан одушевљен Бобијем Марјановићем!

Ако је судити на основу првих тренинга Бобан Марјановић ће бити нова звезда Сан Антонија. Српски центар је дословце одушевио све у свлачионици Спарса, о чему сведоче малтене свакодневне похвале на његов рачун. Најпре је у суперлативу о доскорашњем кошаркашу Црвене звезде причао Дени Грин, а одмах за одушевљење горостасом из Бољевца није крио ни легендарни Тим Данкан.

Одговарајући на питање америчких новинара о томе како се Марјановић уклопио у екипу Грега Поповича, времешни ас Мамуза је одговорио у - супералтиву.
„Боби је добар, заиста добар. Импресиван! Стварно се добро креће, тек учи наше акције у нападу, али види се да има меку руку и да, без обзира на своју величину, има одличне покрете. Многе играче овде је импресионирао“, рекао је Данкан.

А кад те похвали такав шампион онда значи да вредиш. Иако је, признаје и власник пет шампионских НБА прстенова, првог дана доласка у тренинг камп на новог колегу гледао сумњичаво.
„Кад је стигао и кад су ми рекли да је то још један играч виши од 2,20 рекао сам: „Добро, де“. А кад сам га видео уживо, како се креће по терену, делује ми заиста импресивно“, поручио је Данкан.

Амерички медији, такође, хвале Бобана Марјановића. Већ су прихватили његов надимак Бобинатор. Кажу да ће бити забавно због њега пратити утакмице Сан Антонија, чије играче запиткују о „великом момку из Србије“. Тако и плејмејкера Петија Милса, који је од Бобана нижи чак 37 центеметара. А он се нашалио на ту разлику у висини.
„Марјановић је толико висок да чак и кад скроз спусти руке, ја морам да је подигнем како бих му 'бацио петака'“, рекао је Милс.

Једино је сигурно, што кажу Американци, биће забавно гледати Сан Антонио. Уосталом, као и увек.

Коментари / 0

Оставите коментар