Радамел Фалкао може да тражи нови клуб!

Некада један од најбољих нападача планете дефинитивно пада у фудбалску сенку.

Фудбал 07.10.2015 | 08:20
Радамел Фалкао може да тражи нови клуб!

Нема краја кошмару Радамела Фалкаа. Каријера једног од најбољих нападача света у претходних неколико година је у стрмоглавом паду. Откако је прешао у Монако и тамо доживео тешку повреду колена, колумбијски ас не успева да се врати у форму и све је ближи маргинама фудбалске сцене. Најновија вест са Острва гласи да ће већ наредног лета тражити нови клуб. Челси је одлучио да га не откупи од Монака.

Колумбијац је прошлог лета стигао на Стамфорд Бриџ на позајмицу с откупном клаузулом у висини под 50.000.000 евра. Мурињо је поручио да ће дати све од себе да се Фалкао врати у некадашњу форму и да опет буде један од најбољих нападача света. Међутим, као и за многе нападаче пре њега, Стамфорд Бриџ се показао као погрешна станица за Колумбијца.

Одиграо је осам мечева и постигао један гол, а у Премијер лиги је у првих 11 стартовао само једном. И то у дебаклу против Саутемтпона. На целу муку се надовезала велика криза Челсија и притисак, тако да Мурињо нема кредита да слепо верује у Фалкаа и чека на његов повратак у форму. Додуше, Фалкао није ништа бољи, ни лошији под остатка екипе, али 50.000.000 евра је одчигледно превише за момка који има велики проблем са самопоуздањем.

Према извештајима острвских медија, Челси је већ саопштио да неће откупити колумбијског нападача, што значи да ће Фалкао наредног лета опет морати да тражи клуб. У Манчестер Јунајтеду није успео, у Челсију се укопио у сивило тако да ће Премијер лига наредног лета највероватније бити затворена књига за популарног Тигра.

Али где даље? Све је мање оних који верују да ће Радамел Фалкао опет трести мреже као некада.

Коментари / 0

Оставите коментар