Жестока реплика Вучелића: Мојсиловић побјегао из луднице!

Спартак, ОФК Београд и Терзић су организована криминална група!!! „Не знам шта му је то требало. Вероватно да би се додворио Гајби Симовићу“, каже потпредседник Партизана.

Фудбал 06.10.2015 | 13:00
Жестока реплика Вучелића: Мојсиловић побјегао из луднице!

Размењују ових дана ударце Спартак и Партизан. Тачније, шеф стручног штаба суботичке екипе Стеван Мојсиловић и потпредседик црно-белих Милорад Вучелић, који је после најновијег коментара са севера Бачке оличеног зу изјави да је „ђубре комунистичко“ узвратио жестоком репликом. Рекло би се - правом рафалном паљбом.

„Нисам много знао о Мојсиловићу, али сам се распитао. Он је из Ковина, сигурно је био хоспитализован у тамошњој менталној установи, али очигледно је побегао. Они вероватно трагају за њим. Нису очекивали да је он тренер у првој лиги, вероватно су га тражили по аутобуским станицама или испод мостова. Сада ће га лакше лоцирати и хоспитализовати поново“, реплика је Милорада Вучелића у изјави за листи „Ало“.

У правцу Стевана Мојсиловића, челник клуба из Хумске 1 испалио је још једну стрелицу, успут поткачивши Драгана Симовића, председника Спартака.

„Не знам шта му је то требало. Вероватно да би се додворио Гајби Симовићу, а можда је и мало више потегао из неке гајбе“.

Милорад Вучелић је на крају директно оптужио челнике Спартака и ОФК Београда, као и генералног директора Црвене звезде у оставци Звездана Терзића да сарађују.

„Спартак, ОФК Београд и Звездан Терзић чине једну добро организовану криминалну групу. Имали смо нека саопштења пре утакмице Партизана у Аугзбургу, а сад имамо овакве изјаве тренера Спартака. Јасно је свима да они делују синхронизовано“, поручио је Вучелић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

превентива

06.10.2015 11:52

Опасно лаје ова стара офуцана комуњара треба га свезати док нијр поцео поново уједати.

ОДГОВОРИТЕ