Партизан тек на прољеће у Бањалуци!

Директор бањалучког Борца Роберт Зрилић потврдио је да београдски Партизан неће у октобру бити гост Бањалуке како је првобитно најављено.

Фудбал 07.10.2015 | 09:00
Партизан тек на прољеће у Бањалуци!

Дефанзивац црно-бијелих Александар Субић овог љета је прешао из Борца у Партизан и том приликом је из "Великана из Платонове" најављено гостовање првог тима Београђана у Бањалуци и то у октобру.

Међутим, од тога неће бити ништа, потврдио је "Независним новинама" директор Бањалучана Роберт Зрилић.

"Нисмо успјели да договоримо гостовање Партизана овог викенда и утакмица ће бити одиграна на прољеће", изјавио је Зрилић.

Директор црвено-плавих је додао да су из Партизана истакли да их у наредном периоду очекује неколико веома битних утакмица на домаћој и међународној сцени, односно Лиги Европе, гдје су црно-бијели лидери Групе Л након побједа над АЗ Алкмаром (3:2) и Аугзбургом (1:3).

"Приликом трансфера Субића смо начелно договарали да сусрет буде одигран 9, 10. или 11. октобра. За организацију оваквог сусрета је потребно између седам и десет дана како бисмо спремили све, пронашли спонзоре, тако да би било тешко огранизовати меч чак и да је Партизан у могућности да дође".

Бањалучани годинама одржавају добре односе са клубовима из Србије, па је тако прошле године у октобру на Градском стадиону гостовала Црвена звезда, а ове године у мају и новосадска Војводина, чији навијачи имају братске односе са најватренијим присталицама Борца - "Лешинарима".

Коментари / 0

Оставите коментар