Албанци су "пренапаљени", могући су нереди на трибинама!

Ближи се гостовање српских фудбалера Албанији у Елбасану, а трио "орлова" верује у тријумф и могуће нереде на трибинама.

Фудбал 06.10.2015 | 11:00
Албанци су "пренапаљени", могући су нереди на трибинама!

Србија ће у четвртак од 20.45 одиграти претпоследњу утакмицу у квалификацијама за Европско првенство, на којем наша репрезентација неће играти.

"Не плашим се за безбедност, ни ја ни саиграчи. Оно са дроном у Београду је било њихово масло. Они су под лупом од стране УЕФА и ФИФА, верујем да ће све бити на великом безбедносном нивоу. Ми смо ту да играмо фудбал и сигуран сам да ће на трибинама бити нефудбалских ствари ако буду изгубили. Победом над Албанијом сви ће да забораве неуспех. Сам резултат не значи пуно, они су под набојем, "пренапаљени" жаргонски речено. Ту је наша шанса, морамо патриотски да уђемо", поручио је голман Владимир Стојковић.

Крилни нападач Зоран Тошић свестан је да меч нема бодовни значај

"Немамо мотив пласмана на Европско првенство, али имамо мотив због народа. Слично је било и против Хрватске, а све је прошло у најбољем реду. Сви размишљамо о фудбалу и биће напето на трибинама ако Албанцима не буде ишло на терену. Покушаћемо то да искористимо. Нисам их много гледао, не могу никога да издвојим. Селектор Ћурчић ће нам их додатно приближити после заједничког састанка. У Београду смо били ближи победи док се играло, могли смо да решимо утакмицу, али не смемо да размишљамо о томе", истакао је Тошић.

Популарни "Бамби" се осврнуо и на писање да "орловима" треба психолог.

"Нисам то нигде видео. Ми смо одрасли, искусни играчи, играли смо много захтевније и напорније утакмице. Свако подједнако схвата одговорност играња за Србију, само да будемо здрави", додаје Тошић.

Душан Тадић је стигао после добре партије у дресу Саутемптона и победе над Челсијем са 3:1.

"Фокусирамо се на фудбалске ствари, боља смо екипа. Верујем да неће бити проблема уколико покажемо наш квалитет. Албанци су организовани, бране се са свих 10 играча, што говори да ћемо имати лопту у поседу. Треба да играмо офанзивно и то је модел за победу. Међутим, морамо да се чувамо контранапада и да размишљамо о одбрани", нагласио је Тадић.

Главни судија меча у Елбасану биће Италијан Никола Рицоли.

"Судио ми је у Лиги Европе, добар је судија и неће утицати то што је селектор Албаније Ђани де Бјази његов сународник", закључио је Тадић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Никад извини

06.10.2015 09:07

Србији је судио судија који је пореклом Шпанац у полуфиналу на Еуро баскету,док је у финалу била Шпанија,о грешкама судије нема потребе ни причати. Србији суди Италијан који подржава Фудбалски савез косова као члана УЕФА.Још занимљивије је да шиптаре тренира баш италијан. Ех Србијо никада држава бити нећеш док се не почнеш да буниш као Обреновић,Обилић,Карађорђе и други,а не да се буниш као тито,милошевић,ђинђић,тадић,коштуница,даћић,вучић,николић,чанак,јовановић,пајтић и други .

ОДГОВОРИТЕ