Толе: Партизане, стани на лопту!

Бивши председник критиковао и хвалио црно-беле на свечаности поводом 70. година постојања клуба.

Фудбал 05.10.2015 | 23:00
Толе: Партизане, стани на лопту!

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић честитао је рођендан Партизану и притом се посебно осврнуо на актуелну ситуацију у фудбалском клубу тог спортског друштва.

"Желим Партизану да нормално разуме успех и да нормално схвати неуспех. Фудбал се састоји од успеха и неуспеха и то увек треба разумети, а никако у случају пораза правити некакве лоше ситуације или промене или дестабилизацију, јер фудбал је игра у којој се добија и губи", рекао је Караџић на свечаности која је уприличена поводом 70. рођендана спортског друштва и фудбалског клуба Партизан.

Партизан је рођенданску свечаност уприличио у Народном позоришту, представом редитеља Драгана Бјелогрлића у којој је резимирана досадашња историја црно-белих, али и предвиђана будућност.

"Ова прослава, у којој смо сви учествовали, заслужено показује да је ово велики клуб пред којим је велика и славна будућност", додао је бивши председник Партизана.

Он је Партизан описао као велики систем.

"Прва асоцијација на Партизан је оно што отприлике сви знамо, да је Партизан велики систем, велика организација, клуб са огромним резултатима, великим бројем легенди, које су писале сјајну историју овог клуба".

Караџић је потом открио ко му је омиљени фудбалер црно-белих.

"Гимназију сам учио у Београду и мој миљеник у то време је био Милош Милутиновић - 'плава чигра'. Сетим се њега и оне чалме против Румуна и оних голова, сетим га се као врхунског фудбалског уметника", истакао је Караџић.

Коментари / 0

Оставите коментар