Стојковић: Не плашим се за безбједност!

Голман репрезентације Србије Владимир Стојковић рекао је да се не плаши за безбедност пред гостовање Албанији у оквиру квалификација за Европско првенство.

Фудбал 06.10.2015 | 08:00
Стојковић: Не плашим се за безбједност!

Репрезентација Србије у четвртак од 20.45 гостује Албанији у Елбасану то ће бити први сусрет два тима откако је дуел у Београду прекинут када се изнад стадиона Партизана појавила застава такозване Велике Албаније.

Већ недељама се прича о томе какво ће бити обезбеђење на тој утакмици, због тензија, не само између два тима, већ и две државе, али то Стојковића не брине.

“Не плашим се за безбедност. И они су под лупом од стране УЕФА. Идемо да играмо фудбал, убеђен сам да побеђујемо. Сигуран сам да сваки негативан резултат по њих може да изазове неку нефудбалску реакцију”, рекао је Стојковић.

Стојковић је истакао да је свестан да за његов тим утакмица нема резултатску важност, посто шанси за пласман у Француску више нема, али да ‘Орлови’ треба да искористе то што су Албанци под притиском.

“Утакмица не значи пуно што се тиче табеле, али носи терет због односа две државе и они су под притиском. Ту видим нашу шансу. Убеђен сам да можемо да победимо и заборавимо шта се дешавало”, нагласио је Стојковић.

Душан Тадић је рекао да сви у тиму Србије знају како треба да одиграју да би победили Албанију.

“Мислим да смо квалитетнија екипа и то је најбитније. Морамо да будемо мирни и покажемо свој квалитет и неће бити проблема. Организовани су, бране се са свих десет играча. Морамо да играмо офанзивно и само тако можемо до победе. Морамо да се чувамо њихових контри, да доста размишљамо о одбрани и то ће одлучити утакмицу”, истакао је Тадић.

Коментари / 0

Оставите коментар