Тошић: Одрасли смо, не треба нам психолог!

Српски фудбалер Зоран Тошић рекао је да су он и саиграчи и физички и психички спремни за сусрет са Албанијом у квалификацијама за Европско првенство.

Фудбал 05.10.2015 | 22:00
Тошић: Одрасли смо, не треба нам психолог!

Репрезентација Србије у четвртак од 20.45 у Елбасану гостује у Албанији, а сви се сећају како је протекао дуел два тима прошлог октобра.

Та утакмица прекинута је у 41. минуту, када се изнад стадиона Партизана појавио дрон који је носио заставу такозване Велике Албаније, а потом је уследио улазак навијача на терен, због чега ће реванш бити под посебном лупом.

“За мене није специјална утакмица, иако сви желимо да победимо Албанију. Припремамо се као пред сваку утакмицу. То што се дешавало, мора да се заборави. Само тако можемо да их победимо. Морамо да надоместимо то што нема неких играча”, истакао је Тошић.

Тошић је истакао да дуел са Албанијом неће бити први сусрет пун набоја за садашњу генерацију фудбалера, као и да сви знају како треба да се понашају.

“Играли смо сличне утакмице и у Хрватској, и тамо је било напето, али је све протекло у најбољем реду. Сигурно ће бити напето, али ћемо се потрудити да све то превазиђемо. Ми смо сви одрасли и доста искусни. Имали смо и захтевније утакмице. Даћемо 100 одсто од себе и не треба нам никакав психолог за ову утакмицу”, нагласио је Тошић.

Репрезентација Србије нема шансе да се пласира на шампионат који ће наредне године бити игран у Француској.

Албанија је и даље у игри и има четири бода мање од водећег Португала два кола пре краја такмичења.

Коментари / 0

Оставите коментар