Миха: Не дам оставку! Треба нам ''Фројд''!

Тренер Милана Синиша Михајловић рекао је да неће напустити клупу славног италијанског клуба упркос слабим партијама на почетку сезоне.

Фудбал 05.10.2015 | 20:40
Миха: Не дам оставку! Треба нам ''Фројд''!

Милан је изгубио на свом терену од Наполија са 4:0 и налази се на 11. месту на табели са девет бодова заостатака за водећом Фиорентином.

"Клуб доноси одлуке, али ја свакако нећу поднети оставку. Убеђен сам да могу да пронадјем решење за проблеме. Радио сам то у другим клубовима, радићу и овде. Потребно је време, иако је то нешто што не могу да тражим", рекао је Михајловић за клупску телевизију.

Он је додао да ће позвати председника Силвија Берлусконија и објаснити му шта се десило.

Бивши селектор репрезентације Србије поручио је да екипа мора да настави да ради како би изашла из кризе.

"Можда нам је потребан Фројд. Откако сам дошао у Милан покушавам да радим са играчима на њиховом менталитету. Разговарали смо индивидуално и групно, покушавајући да анализирамо све. Није тако једноставно. Очекивао сам да ћемо раније решити проблеме, али очигледно морамо да наставимо да радимо", рекао је Михајловић.

Михајловић је овог лета сео на клупу росо-нера, а претходно је водио Сампдорију, Фиорентину, Катанију и Болоњу, док је у Интеру радио као помоћни тренер.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

семберац

05.10.2015 19:01

док си био тренер Србије показао си да је највазније да играци химне пјевају па и овде исто химне, само химне нека пјевају или ону све су стразе све су стра ге.....

ОДГОВОРИТЕ