Златан најбољи стријелац у историји ПСЖ-а!

Фудбалер Пари Сен Жермена Златан Ибрахимовић постао је најбољи стрелац у историји ‘Светаца’ у тријумфу над Олимпиком из Марсеја са 2:1.

Фудбал 05.10.2015 | 17:40
Златан најбољи стријелац у историји ПСЖ-а!

Шведски фудбалер је постигао оба гола на “Парку принчева” и то са беле тачке и тако претекао Паулету, који је до недеље био рекордер, пошто сада има 110 голова у дресу париског клуба.

Мичу Батшуаји је довео Марсеј у вођство у 30. минуту, пре него што је Ибрахимовић изједначио са беле тачке у 41. минуту и тим голом се изједначио са Паулетом.

Само три минута била су потребна популарном Ибри да постане нови рекордер, пошто је у 44. минуту поново био прецизан из пенала и тако је поставио коначан резултат.

Иако голови којима фудбалери постављају рекорде готово никад нису спектакуларни, представљају значајан тренутак у историји неког клуба. Тако је Пари Сен Жермен Ибрахимовићу одмах по завршетку утакмице доделио посебан трофеј којим је обележен његов рекорд.

Ибрахимовић је у редове Парижана стигао 2012. године, а претходно је бранио боје Малмеа, Ајакса, Јувентуса, Интера, Барселоне и Милана.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

05.10.2015 16:08

ЗЛАТАН ТХЕ БЕСТ!!!!ЛЕГЕНДА...

ОДГОВОРИТЕ