Новак би да буде тренер по окончању каријере!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да ће после професионалне каријере сигурно остати у тенису и можда бити тренер.

Тенис 05.10.2015 | 14:40
Новак би да буде тренер по окончању каријере!

Ђоковић се тренутно налази у Пекингу где чека почетак турнира на којем брани титулу, а на конференцији пре почетка новинаре је занимало какви су му планови када оде у пензију.

„Претпостављам, јер је тенис мој живот. Дефинитивно ћу после играчке каријере некако остати у тенису и бити укључен. Можда ћу некога тренирати једног дана“, рекао је Ђоковић.

Новак је у једном тренутку размишљао да можда пропусти турнеју по Кини како би био што свежији за финиш сезоне, али је одлучио да игра због велике подршке коју има у овој земљи.

„Низ од 24 победе у Пекингу не узимам здраво за готово, зато настављам и терам себе до нових граница које још нисам одредио“, додао је Новак.

Најбољи спортиста света освојио је 10 Грен слем трофеја у каријери и очекује се да нападне рекорд Роџера Федерера који има 17 пехара са највећих турнира.

„И даље имам много да радим и много да побеђујем како бих дошао до нивоа на којем је он. Освојити 10 Грен слемова је стварно огромно достигнуће. Поносан сам на то и наставићу да покушавам и даље“, закључио је Новак рекавши да је поласкан што га упоређују са Швајцарцем.

Коментари / 0

Оставите коментар