Од сутра облаци, киша и пад температуре

За разлику од претходних неколико дана, сљедећу седмицу обиљежиће континуирано облачно вријеме уз кишу и благи пад температура.

Босна и Херцеговина 04.10.2015 | 18:27
Од сутра облаци, киша и пад температуре

У понедјељак се за нашу земљу предвиђа умјерено до претежно облачно вријеме уз нешто више облачности на западу гдје грађани могу очекивати и кишу која ће током дана доћи и у централна подручја. Температура ваздуха биће угодна са највишом дневном од 17 до 23, а на југу и до 26 степени.

Други дан седмице обиљежиће умјерено облачно вријеме са сунчаним периодима. Ниска облачност и магла очекује се у котлинама и уз ријечне токове. Такође, могућа је мјестимично слаба киша. Температура ће задржати сличне вриједности као у понедјељак са максималном висином од 24 степена, на југу до 26.

Сриједу ће обиљежити облачно вријеме са мјестимичном кишом која ће најприје пасти у западним и југозападним подручјима државе. Она ће се потом постепено проширити и на остале дјелове Босне и Херцеговине. Темепратурне вриједности забиљежиће пад у односу на претходне дане - највиша дневна од 15 до 21, на југу до 24 степена.

Четвртак ће изгледати као претходни дани уз додатно захлађење - највиша дневна од 14 до 20, на југу до 22 степени. Током наведених дана јутарња температура кретат ће се између константних 8 и 14 степени Целзијуса, саопшено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

(Клиx.ба)

Коментари / 0

Оставите коментар