Шта када добијеш отказ преко Фацебоока? Па, лајкујеш!

Владица Петровић, бивши тренер Дрине који је отпуштен путем Фацебоока каже да је из зезања лајковао објаву о својој смјени. “Могли су ме позвати телефоном”, истиче Петровић.

Фудбал 04.10.2015 | 18:20
Шта када добијеш отказ преко Фацебоока? Па, лајкујеш!

Вијест о отказу који је добио Владица Петровић у Дрини из Зворника одјекнула је широм свијета, не због саме смјене већ због начина на који је ова одлука саопштена.

Петровић је за одлуку управе сазнао прочитавши саопштење које је Дрина објавила на свом Фацебоок налогу.

Овај несвакидашњи потез Дрине Петровић је прокоментарисао у разговору за МОНДО:

“Ја сам финансијеру клуба (Драгану Спасојевићу, оп.а.) послије утакмице са Вележом рекао да не могу да дођем у понедјељак на тренинг. Послије тога је секретар избацио то на фацебоок, а ја сам из зезања написао ‘Хвала на обавјештењу’. Добио сам обавјештење на фацебооку и отворио сам страницу и видио саопштење. Лајковао сам из зезања и само сам написао тај коментар”, рекао је Петровић, који је наравно разочаран оваквим потезом.

“Ваљда има неко да окрене мој број и каже ми то. Окренуо ме послије финансијер и рекао ми ‘ја то нисам никоме рекао, ко је издао то саопштење…’, ма класично фолирање”, додао је Петровић.

Он наводи да саопштење које је објављено на фацебооку није само саопштење, већ да је то једина одлука која постоји о његовој смјени.

“Ја у суштини нисам ни разријешен јер нема управе. Управа је у оставци. Ја сутра када бих се тамо појавио ја бих и даље био тренер, али нећу да се враћам више. Ситуација и та смјена је толико замршена, не могу ником у иностранству да је објасним. Не постоји одлука клуба о мојој смјени, предсједник у оставци није хтио да потпише”, рекао је Петровић.

Дрина је на почетку сезоне савладала Борац, да би потом уписала четири пораза у Премијер лиги БиХ под Петровићевим вођством, послије чега је услиједила смјена. Петровић каже да ништа од почетка не функционише у Дрини како треба.

“Сама конструкција свега када сам дошао није била како треба. Касниле су припреме, каснио је долазак играча, обећање је било да ће послије Сарајева доћи још два, три играча али ни то није испоштовано. Када је завршен прелазни рок кренули смо да радимо с тим играчима што имамо. Ми смо били геал у свакој утакмици, а на многима смо били оштећени. Ниједан судија нам није помогао ни за један аут, а на утакмицама против Радника, Жеље, Витеза, Вележа свугдје смо били оштећени, са доста акрдиналних грешака судија. И против Вележа је судија кумовао поразу. Имали смо и повреда јер су играчи били неспремни”.

Послије једанаест кола Дрина је посљедња на табели са шест бодова, а Петровић сматра да нема шансе да екипа из Зворника избори опстанак.

“Дрина већ треба сада да прави тим који ће слејдеће године моћи да конкурише, да се уиграва за повратак у Премијер лигу. Да испадају двије екипе реалне шансе би биле да се бори за опстанак, али пошто испада шест екипа много је тешко стићи тог десетог на табели. Ситуација сама у клубу није таква да се доведу појачања на зиму, ово већ јесте најјефтинија екипа у Премијер лиги”, рекао је Петровић на крају.

Коментари / 0

Оставите коментар