Бекам би волео да се Роналдо врати у Јунајтед

Бивши фудбалер Манчестер Јунајтеда Дејвид Бекам рекао је да би волео када би Кристијано Роналдо поново заиграо у дресу клуба са "Олд Трафорда".

Фудбал 05.10.2015 | 12:00
Бекам би волео да се Роналдо врати у Јунајтед

Према мишљењу некадашњег истакнутог енглеског репрезентативца, Роналдо остварује блистава достигнућа првенствено захваљујући напорном раду.

Португалац је у среду у победи Реал Мадрида над Малмеом у Лиги шампиона (2:0) постигао 500. и 501. гол у каријери и изједначио се са легендарним Раулом на листи најбољих стрелаца у историји шпанског "краљевског клуба" са 323 поготка.

"Просто је невероватна чињеница да је Роналдо достигао такве резултате тако брзо. Честитам му на томе, стварно су изванредна достигнућа и у Реалу су, без сумње, поносни на њега. Играчи као што су Роналдо и Меси нису једноставно израсли у величине, они напорно раде. То је управо оно што говорим својој, а и другој деци", рекао је Бекам, а преноси портал талкспорт.цом.

Он сматра да су ти фудбалери толико добри захваљујући посвећености послу којим се баве.

"Да будем искрен, као навијач Манчестер Јунајтеда волео бих када би се Роналдо вратио у тај клуб. То би било сјајно, јер би Јунајтед изгледао невероватно. Међутим, он игра за Реал и чини се да је тамо срећан. Навијачи га воле", закључио је Бекам.

Роналдо је са великим успехом играо за Манчестер Јунајтед од 2003. до 2009. године, када је прешао у Реал Мадрид.

Коментари / 0

Оставите коментар