Мојсиловић ''полудео'': Вучелићу, ђубре комунистичко!

„Он се прво играо политике и терао нас у ратове, а сад би да се игра фудбала“, рекао тренер Спартака Стеван Мојсиловић.

Фудбал 03.10.2015 | 12:00
Мојсиловић ''полудео'': Вучелићу, ђубре комунистичко!

Тренер Спартака Стеван Мојсиловић жестоко је реплицирао потпредседнику Партизана Милораду Вучелићу који је данашњи меч између Црвене звезде и суботичког суперлигаша назвао – вашарским. Такође, Вучелић је додао да би екипе као што су Спартак и ОФК Београд требало да играју у нижем рангу после свега виђеног претходне седмице на Старој Карабурми.

Одговор из Суботице је био експресан и шокантан. Темпраментни стручњак, и некадашњи члан стручног штаба Црвене звезде, изнео је тешке оптужбе на рачун једног од главних људи у Партизану.
„Пуши, Вучелићу, тај свој томпус и даље! Ако имаш имало памети и образа, немој да излазиш више на улицу, овај народ ти све памти. Хиљаде црних барјака је Србија или Југославија окачила на своје куће због политике чији си ти био протагониста. Да мало памети има, боље би му било да зачепи та своја уста, која су грађанима узела 25 најбољих година живота“, рекао је Мојсиловић.

Револтирани тренер Спартака у даху је наставио шокантно излагање.
„Вучелић се мало играо политике, па нас терао у ратове. А сад би да се мало игра фудбала. Бандо црвена, ђубре комунистичко“, завршио је Мојсиловић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Несо

03.10.2015 19:10

Браво

ОДГОВОРИТЕ