Роналдо: Био сам помало ђубре!

Најбољи играч света Кристијано Роналдо извинио се новинарима јер је, како каже, био помало ђубре према њима.

Фудбал 03.10.2015 | 19:20
Роналдо: Био сам помало ђубре!

"Желим да се извиним медијима, јер сам свестан да се у последње време нисам понашао баш најбоље према њима – био сам помало ђубре, али тако реагујем када је неко нефер према мени. Али, хвала и њима на свему што су учинили за моју каријеру", каже Роналдо.

Проблем између њега и медија настао је у финишу прошле сезоне, када су га представници 'седме силе' често критиковали, иако је, као и у већини случајева, био један од најзаслужнијих за резултате тима. После меча са Шалкеом, одлучио је да не даје изјаве до краја сезоне.

Феноменални Португалац је у дуелу са Малмеом постигао два гола, а дуел у Лиги шампиона донео му је нова два невероватна достигнућа у богатој каријери.

Првим је стигао до 500. поготка у каријери, док се другим изједначио на вечној листи стрелаца клуба са Раулом Гонсалесом Бланком – иако је одиграо готово 400 мечева мање легендарног центарфора – пошто су обојица постигли по 323 гола.

Такође, момак са острва Мадеира је тим што је по петстоти пут затресао мрежу ушао у друштво, између осталих, Ромарија, Герда Милера, Пелеа, Ференца Пушкаша, Еусебија и Алферда ди Стефана, а 'Краљевски' клуб му је у ту част приредио посебну свечаност.

"Веома сам срећан, али без мојих саиграча ништа од овога не би било могуће. Такође, желео бих да се захвалим свим својим тренерима – Мануелу Пелегринију, Жозеу Мурињу, Карлу Анчелотију и Рафаелу Бенитесу – они су ми увек помагали, као и њихови помоћници, физиотерапеути, економи... За крај, ту су и мени двоје најбитнијих људи, моја мајка и мој агнет Жорже Мендеш", истакао је Роналдо.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Неко

03.10.2015 17:48

Ко призна пола му се дода !

ОДГОВОРИТЕ