Повријеђена 34 лица у експлозији на Флориди

Више од 30 људи је повријеђено послије експлозије која се данас по подне догодила на врху стамбене зграде у насељу Сани Ајлс Бич, сјеверно од Мајамија.

Свијет 02.10.2015 | 22:38
Повријеђена 34 лица у експлозији на Флориди

Зграда "Шато бич" се налази на углу 174. улице и Авеније Колинс. Шеф локалне полиције Брајан Шнел изјавио је да су спасиоци са плажа одмах прискочили у помоћ, као и ватрогасне екипе, преносе амерички медији.

Званичници тврде да је укупно 34 људи повређено. Хеликоптер који је лебдио изнад зграде видио је велику рупу на згради, за коју се вјерује да је направила експлозија. Изгледа да је ријеч о котловници и претпоставља се да је експлозију изазвао гас који је исцурио.

Неколико људи са тешким опекотинама је пребачено у болнице, преносе амерички медији. Велики разбијени комади бетона су се са зида обрушили на пешаке и оборили их на земљу.

Због експлозије су оштећени каблови који повезују лифтове, па су спасиоци користили степенице, како би стигли на кров. Возачима у Авенији Колинс упућен је позив да избегавају то подручје, а поједине саобраћајне траке су затворене.

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мерлин

02.10.2015 19:56

Иначе су Руси власници те зграде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да ли је то вазно?

02.10.2015 20:03

Има хиљаду ствари због које се експлозија мозе десити. Имам комсију Уругвајца. Мислим да би се и Бин Ладен постидио тј. он је обданиста ова свиња је факултет. По**ба социјалне раднице и полицајке. Ја записујем све које су отисле. Ко зна мозда затреба за Суда јер смо лосим комсијским односима. Да **бес наведене али давати дрогу цурицама то је јадно.

ОДГОВОРИТЕ