ПЛ БиХ: Бањалучанин, Ваљић, суди "утакмицу свих утакмица"!

Огњен Ваљић, арбитар из Бањалуке, судиће вјечити бх. дерби између фудбалера Жељезничара и Сарајева који ће бити одигран у 11. колу Премијер лиге БиХ на стадиону "Грбавица" у недјељу, 4. октобра, са почетком у 15:30 часова.

Фудбал 02.10.2015 | 16:40
ПЛ БиХ: Бањалучанин, Ваљић, суди "утакмицу свих утакмица"!

Огњен Ваљић, арбитар из Бањалуке судиће вјечити бх. дерби између фудбалера Жељезничара и Сарајева који ће бити одигран у 11. колу Премијер лиге Босне и Херцеговине на стадиону "Грбавица" у недјељу, 4. октобра, са почетком у 15:30 часова, одлучено је у Фудбалском савезу БиХ (ФС БиХ).

За "утакмицу свих утакмица" у бх. шампионату делегирано је шест судија, те ће Ваљићеви помоћници на аут линијама бити Горан Дујак из Оџака и Далибор Драшковић из Источног Сарајева. За четвртог судију одређен је Енес Ђозић из Сарајева, док ће пети и шести бити његов суграђанин Адмир Шеховић, односно Владимир Бјелица из Источног Сарајева.

Делегат дербија бит ће Харис Идризовић из Коњица, посматрач суђења Марко Билић, а официр за безбједност ФС БиХ Жељко Пушић из Мостара.

ЛИГА ЕВРОПЕ
Један од најбољих бх. арбитара дијелио је правду на јучерашњем мечу Лиге Европе, у којем је Базел на домаћем терену савладао Лех из Познања 2:0. Бањалучки судија показао је три жута картона, од чега два гостујућем играчу Каролу Линетију, који је у 50. минуту због друге јавне опомене морао раније у свлачионицу.

У недјељу у истом термину још ће играти Славија и Широки Бријег у Источном Сарајеву (судија: Драган Скакић / Градишка).

Преосталих шест сусрета 11. кола ПЛБиХ биће на распореду дан раније, а састају се: Борац - Рудар Приједор (судија: Душан Берак / Требиње), Радник - Челик (Хусеин Терзић / Травник), Витез - Зрињски (Един Јакуповић / Бихаћ), Вележ - Травник (Антони Бандић / Груде), Младост - Дрина (Ведран Зовко / Мостар) и Слобода - Олимпик (Илија Живковић / Орашје).

Сви суботњи мечеви су од 15:30 часова, изузев дуела Борац - Рудар Приједор који ће на Градском стадиону у Бањалуци почети у 17.

Коментари / 0

Оставите коментар