Роналдо стиже у Београд!

Најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо предводиће репрезентацију Португала против Србије у квалификацијама за Европско првенство.

Фудбал 03.10.2015 | 15:20
Роналдо стиже у Београд!

Португал ће 11. новембра гостовати Србији у Београду у последњем колу Групе И квалификација за континетални шампионат, који ће се наредне године бити одржан у Француској.

Екипа селектора Фернанда Сантоша ће претходно 8. октобра у Браги дочекати Данску у претпоследњем колу, а Србија истог дана гостује Албанији у Елбасану.

Португал је први на табели Групе И са 15 бодова, испред Данске која уз утакмицу више има 12 и Албаније, која је трећа са 11. У групи је још Јерменија која има два бода, један више од последњепласиране Србије.

На Сантошовом списку су:

Голмани: Антони Лопес (Лион), Руи Патрисио (Спортинг) и Вентура (Белененсеш).

Одбрамбени играчи: Бруно Алвеш (Фенербахче), Жозе Фонте (Саутемптон), Елисеу (Бенфика), Нето (Зенит), Фабио Коентрао и Рикардо Карваљо (обојица Монако).

Везни фудбалери: Андре Андре (Порто), Бернардо Силва и Жоао Мутињо (обојица Монако), Жоао Марио (Спортинг), Мигел Велосо (Динамо Кијев), Рафа Силва (Брага) и Тијаго Мендеш (Атлетико Мадрид).

Нападачи: Кристијано Роналдо (Реал Мадрид), Дани (Зенит), Едер (Свонси), Нани (Фенербахче) и Рикардо Кварежма (Бешикташ).

Утакмица између Србије и Португала биће одиграна 11. октобра од 18 часова на стадиону Партизана.

Коментари / 0

Оставите коментар