И Вучела одговорио Терзи: Звезду боле наши успјеси у Европи...!

...Спартак се чувао за вашар! „Да је среће и правде клубови као што су Спартак и ОФК Београд не би одавно играли елитни ранг“, додао потпредседник црно-белих.

Фудбал 02.10.2015 | 19:20
И Вучела одговорио Терзи: Звезду боле наши успјеси у Европи...!

Није дуго требало Милораду Вучелићу да одговори Звездану Терзићу. Генерални директор црвено-белих данас је открио да је клуб из Љутице Богдана поднео пријаву против Партизана због одлуке да меч трћег кола одигра са комбинованим тимом. Говорио је и о иживљавају ФСС над Црвеном звездом.

Реакција из Хумске је била експресна. Потпредседник црно-белих Милорад Вучелић је истакао у разговору за Вечерње новости да вечитог ривала боле успеси црно-белих у Европи.

„Није то случајно урађено баш данас. Ми играмо Европу, то је нешто за шта они не знају већ јако дуго. Али не чуди ме од њих више ништа. Баш ме занима за шта се Спартак чувао,вероватно за вашар, пошто играју једном недељно, а и то нико не гледа. А ми смо тада играли са Стеауом после четири дана. Да је среће и правде клубови као што су Спартак и ОФК Београд одавно не би били у овом рангу такмичења због свега што су радили и раде. А, и Звезда не мора да диже глас превише, јер и када играмо са другим тимом, за нас играју репрезентативци“, рекао је Вучелић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

02.10.2015 17:49

Заборавио Терза на последњи дуел између ОФК и његових црвено-белих. Као Звезда се тргнула у другом полувремену? Е, мој Терза! Покриј се ушима.

ОДГОВОРИТЕ