Пазарци одговорили Терзи: Срам те било!

У ФК Нови Пазар тврде да су једини тим у Суперлиги који игра само за себе, а не за друге.

Фудбал 02.10.2015 | 15:20
Пазарци одговорили Терзи: Срам те било!

Фудбалски клуб Нови Пазар одбацио је инсинуације одлазећег генералног директора Црвене звезде Звездана Терзића да је Партизан на утакмици против тог клуба свесно наступио са комбинованим саставом.

Терзић је раније данас у писаној изјави Тањугу, оптужујићи Фудбалски савез Србије да спроводи политику двоструких аршина и да заједно са Партизаном води хајку против Црвене звезде, између осталог навео да црвено-бели "не желе да верују да је Партизан имао неку обавезу према Новом Пазару, нити нас то интересује, али је очигледно да ФСС примењује селективну правду и спроводи политику двоструких стандарда".

"То су срамне оптужбе, коме ми то дугујемо? Нови Пазар је једина екипа која игра само за себе, претпрошле сезоне је директно утицао и донео титулу Звезди, узевши Партизану бод. Звезду смо прошле сезоне савладали у Пазару, испоставило се да је то био преломни меч у борби за титулу", изјавио је генерални секретар Новог Пазара Реџеп Кораћ.

Он је навео да је Нови Пазар такође једина екипа која у прошлој сезони није поражена од Партизана и да црно-бели већ три меча заредом не успевају да га победе.

"Ако ико треба да се жали на двоструке аршине, онда смо то ми. Нама се дижу непостојећи офсајди и ми смо ти које сви увек гледају кроз лупу и никад нам се не прогледа кроз прсте", поручио је Кораћ.

У 12. колу Суперлиге Србије Нови пазар предстојећег викенда дочекује екипу нишког Радничког.

Коментари / 0

Оставите коментар