Неста: Миха ће вратити Милан на врх, тамо где му је мјесто!

Бивши италијански фудбалер и играч Милана Алесандро Неста поручио је да је његов некадашњи клуб “велика шанса” за српског тренера Синишу Михајловића.

Фудбал 02.10.2015 | 16:00
Неста: Миха ће вратити Милан на врх, тамо где му је мјесто!

Михајловић је преузео кормило екипе од Филипа Инзагија, али некадашњи селектор Србије није баш најбоље почео нову сезону у Серији А. Милан је после шест одиграних кола на 11. месту на табели италијанског шампионата, са девет освојених бодова и учинком од три победе и три пораза.

“Знао сам да ће постати тренер. И као играч је размишљао као тренер. Милан је велика шанса за њега. Много тога се променило ове сезоне, мислим да су темељи постављени. Ускоро ће се Милан вратити тамо где припада, у сам врх”, рекао је Неста.

Иначе, Неста је легенда Милана и сматра се једним од најбољих одбрамбених играча свих времена. Каријеру је почео у Лацију, за први тим играо је од 1993. до 2002. године и освојио седам трофеја, а затим је прешао у Милан. За “росо-бере” наступао је 10 година, одиграо 326 утакмица, постигао 10 голова и освојио 10 трофеја.

У сезони 2012-2013 играо је за канадски Монтреал Импакт са којим је освојио шампионску титулу, а каријеру је завршио у индијском Ченајину. За репрезентацију Италије одиграо је 78 утакмица и освојио Европско првенство 1996. године и Светско првенство 2006. године.

Коментари / 0

Оставите коментар