Бајерн залио ''петарду'' против Динама - пивом!

Пеп Гвардиола није имао ниједан разлог да не поведе екипу на туру пива. Или две. У Минхену је Октоберфест, а то без играча Бајерна не може да прође.

Фудбал 30.09.2015 | 21:40
Бајерн залио ''петарду'' против Динама - пивом!

Након што су од почетка сезоне у Бундеслиги и Лиги шампиона забележили десет победа у десет утакмица, фудбалери минхенског Бајерна добили су зелено светло од тренера Пепа Гвардиоле да се мало опусте у укусима пива, а где је то боље урадити него на Октоберфесту?

"Честитам играчима, имали су сјајно издање. Момци су заслужили да их почастим одласком на Октоберфест", рекао је Гвардиола после утакмице.

То обећање је данас и исупунио, па се цео тим Бајерна појавио на најпознатијем фестивалу пива. Традиционални фестивал пива, Октоберфест, траје до 4. октобра.

Фудбалер Бајерна из Минхена Томас Милер рекао је данас да он и његови саиграчи не треба да размишљају о постизању голова и да је једино што треба да ураде да додају лопту Роберту Левандовском.

Милер је био у првом плану на почетку нове сезоне, пошто је постигао шест голова у прва четири кола Бундеслиге, али га је Левандовски врло брзо засенио. Пољак је у последње три утакмице постигао 10 голова, укључујући и хет-трик у синоћњем мечу против загребачког Динама у Лиги шампиона.

"Једино о чему треба да размишљамо је да Левандовском додамо лопту... Морамо да наставимо да играмо као тим и да будемо уједињени, али јасно је да је Роберт у невероватној форми. Ако настави овако биће то веома добро за тим", рекао је Милер за немачке медије.

Нову прилику да настави голгетерску серију Левандовски ће имати за викенд када Бајерн дочекује Борусију из Дортмунда у осмом колу Бундеслиге.

Коментари / 0

Оставите коментар