Крле на паркету до Нове године

Бивши капитен кошаркашке репрезентације Србије Ненад Крстић требало да се до краја децембра врати на терен и прикључи саиграчима из Ефеса.

Кошарка 01.10.2015 | 13:40
Крле на паркету до Нове године

Ненад Крстић (32) опоравља се од кидања предњег укрштеног лигамента.

"Осећам се сјајно, имао сам операцију у Немачкој код доброг доктора, радио сам напорно код куће, имао физиклану терапију и сада сам на пола пута. Очекујем да се око Нове године прикључим екипи", рекао је Крстић за сајт Турске кошаркашке федерације.

Тим Душана Ивковића претрпео је доста измена током лета - екипу су напустили Стефон Лазме, Донтеј Дрејпер, Стартос Перпероглу, Милко Бјелица и Ченк Акјол, док су доведени Дерик Браун, Џон Диблер, Џјесон Гренџер, Алекс Тајус и Брајант Данстон.

"Узбуђен сам, очекујем добру сезону у свим такмичењима. Идемо постепено, покушаћемо да освојим титулу у првенству и направимо корак више у Евролиги. Видећемо, доста је нових играча, морамо да направимо добру атмосферу и хемију у тиму", додао је Крстић.

Српски центар је током каријере играо за Партизан, руски Тријумф и ЦСКА из Москве, док је у НБА наступао за Њу Џерси, Оклахому и Бостон Селтиксе.

Са репрезентацијом Србије осовјио је две сребрне медаље, на првенству Европе у Пољској 2009. и прошле године на Светском првенству у Шпанији, после чега се опростио од националног тима.

Коментари / 0

Оставите коментар