Вучић иде на утакмицу Албанија – Србија

Председник Фудбалског Савеза Србије, Томислав Караџић открива да ће премијер Србије Александар Вучић кренути пут Елбасана на утакмицу Албанија-Србија.

Србија 30.09.2015 | 15:25
Вучић иде на утакмицу Албанија – Србија

“Иде премијер Александар Вучић, а уз њега нема страха. Са њим смо много јачи“, рекао је Караџић.

Поред премијера, Караџић ће се ослањати и на заштиту 5-6 инспектора у цивилу из нашег Министарства унутрашњих послова, који ће путовати са делегацијом “орлова“ у престоницу Албаније, Тирану, а потом и у градић Елбасан, где ће бити одигран меч.



“Јуче смо имали последњи састанак са представницима Министарства унутрашњих послова. Све је договорено. Нико од нас који идемо нема страх за свој живот. Имамо уверења од албанских представника да ће све протећи у најбољем могућем реду. Лично сам са председником ФС Албаније Амандом Дуком, на састанку одржаном на Малти, причао на тему безбедности и изнео факте који говоре да инцидената не би требало да буде. Искрено се надам да ће бити тако и да ћемо сви у Елбасану уживати у лепој фудбалској представи“, каже Караџић за Спорт.

Подсетимо, меч Албанија-Србија биће одигран у Елбасану, на стадиону “Елбасан арена“ у четвртак 8. октобра од 20:45 сати.

Извор: Србија данас

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Додик

30.09.2015 13:40

Хоцес да се доказес да си јадни србин неби од тебе опанка испрљо јадо јадна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

30.09.2015 13:53

Боље је да посјети Фарму!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

фуј

30.09.2015 15:55

Вуцко и Карадза! Јесте се и састали!

Name

бродјо

30.09.2015 17:02

Пуно си храбар,свака цаст али све до једном,ја не био на његовом мјесту,каквих све има фанатика Сретно!

ОДГОВОРИТЕ