Одбојкашице Србије желе Белгију и реванш!

Капитен одбојкашке репрезентације Србије Маја Огњеновић рекла је да она и њене саиграчице прижељкују Белгију у четвртфиналу Европског првенства.

Остали спортови 30.09.2015 | 09:00
Одбојкашице Србије желе Белгију и реванш!

Српске одбојкашице имају жељу да се освете Белгији за пораз на претходном шампионату Европе.

После три победе у Ајдховену и освојеног првог места у групи, одбојкашице Србије су данас допутовале у Антверпен, где ће у четвртак играти четвртфиналну утакмицу против боље репрезентације из дуела Белгија-Чешка.

Утакмица између Белгије и Чешке игра се у среду од 20.30.

"Знали смо да нам прво место обезбеђује два слободна дана, да ћемо имати мало више времена да се одморимо и привикнемо на нову халу... Чекамо наредног противника... Некако мислим да сви више прижељкујемо Белгију због мале освете и пораза на претходном Европском првенству", рекла је Огњеновић.

Селекција Белгије је на Европском првенству 2013. године победила Србију у утакмици за треће место. ;

Србија је у првој фази такмичења, у Групи Д, већ играла са Чешком и славила са 3:0.

"И Чехиње су добар противник, али показали смо утакмицом у групи да смо доста доминантније и квалитетније од њих. Мислим да не би било добро за нас да у четврфиналу имамо релативно лаку утакмицу. Ипак, мало више прижељкујемо Белгију. Неће бити лако јер играју пред својом публиком, али мислим да смо довољно спремне да одиграмо још једну добру утакмицу", рекла је Огњеновић.

Четвртфинални дуел Србија би требало да игра у четвртак од 20.30. Термин још није потврђен, како је саопштио ЦЕВ, и могућа је промена термина због захтева ТВ станица.

Коментари / 0

Оставите коментар