Вујошевић удара јако по бившима!

Издали су ме сарадници, прича да сам болестан пласирана је из клуба! „Знао сам како ће се све завршити само су ме изненадили људи који ће ту смену да изврше“, поручио легендарни стручњак.

Кошарка 29.09.2015 | 22:00
Вујошевић удара јако по бившима!

Партизан је наставио да живи и без Душка Вујошевића, ускоро ће уговор са црно-белима да потпише Коста Перовић, прича се о довођењу квалитетног Американца. Међутим, дух трофејног стручњака и даље титра пред очима навијача.

Синоним за успехе Парног ваљка у претходној деценији рекао је гостујући на подгоричкој телевизији Атлас да му је и даље криво што су његов одлазак из клуба подржали људи који су му последњи сезона били блиски сарадници.
„Тешко ми пада што су извршиоци одлуке о мојој смени били моји дугогодишњи сарадници, по разним основама, било као играч - тренер, спортски директор - тренер... Ја сам из целе ситуације изашао морално апсолутно чист. Навијачи су препознали о чему се ради и дали су подршку, на чему сам им ја захвалан, тако да има много ствари које помажу да се овај раскид, на овакав начин, из оваквих мотива, лакше преброди“, поручио је Вујошевић.

Он је недавно открио да је Дејан Милојевић одбио да седне на клупу Партизан због поштовања према његовом минулом раду.
„Нисам глуп човек, препознавао сам бројна дешавања, гласине су и до мене долазиле. Прича како сам, наводно, много болестан пласирана је из клуба. Знао сам како ће се све завршити, само ме је изненадило који су били људи који ће ту смену извршити. За неке сам знао, неки су ме изненадили. И колико год човек био спреман на све, опет не може а да га тако нешто не погоди“, рекао је Вујошевић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

звездас

29.09.2015 20:10

Иако Ми је Звезда Но:1. Залим за овим цовјеком који је радио да Партизан Буде Јак.Сад Нема Дербија :(

ОДГОВОРИТЕ