Прљаве и секси тајне из домова познатих

Они дају све од себе како би своју приватност заштитили од јавности, али не успевају увек о томе. 

Свијет 28.09.2015 | 22:40
Прљаве и секси тајне из домова познатих

Собарице, дадиље, лични асистенти и други запослени откривају да њихови славни послодавци нису такве "цвећке" као што се представљају.

Мараја Кери

Славна певачица наводно има тајни порок. Према речима њеног особља, Мараја толико често конзумира алкохолна пића када је код куће, да понекад не може сама ни да се обуче.

Џорџ Клуни

Прати га репутација заводника, али према речима његових запослених, код куће је потпуно другачији. Он наводно често пред њима подригује и испушта гасове, па га називају "одвратном свињом".

Том Круз

Потпуно супротан од Клунија је Том Круз, бар ако је веровати исповестима оних који су радили за њега. Том је опседнут чистоћом и има веома строга правила у свом дому, који мора увек бити беспрекоран.

Кристина Агилера

Певачица наводно сваке седмице има "секси недељу", када са супругом цео дан проводи гола. А када није нага, тврди њено особље, воли да се облачи у секси костиме.

Бритни Спирс

Кристинина некадашња супарница крије још "прљавију" тајну. Њене собарице кажу да у ормарићу поред кревета држи велики број секси играчака, као и да је Бритни веома неуредна. Често у њеном кревету проналазе полупоједене бургере и слично.

Мајли Сајрус

Шокантна млада звезда позната је по својој љубави према кућним љубимцима, али изгледа да она не воли да их дресира. Особље каже да Мајлини пси никада нису научили да нужду обављају ван куће, па стално морају да чисте за њима.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар