Бејл ипак напада "Змајеве"?!

Велшанин Герет Бејл, који је због повреде пропустио посљедња три меча Реал Мадрида, биће спреман за градски дерби против Атлетико Мадрида 4. октобра, што значи да ће играти и за репрезентацију своје земље шест дана касније у Зеници.

Фудбал 30.09.2015 | 08:00
Бејл ипак напада "Змајеве"?!

Герет Бејл, најбољи фудбалер Велса, ипак, биће спреман за утакмицу деветог кола групе Б квалификација за ЕУРО 2016, коју ће са националним тимом своје земље одиграти 10. октобра против Босне и Херцеговине у Зеници.

Бејл, који је због повреде пропустио посљедња три меча Реал Мадрида, биће спреман за градски дерби против Атлетико Мадрида 4. октобра, најавили су из "краљевског клуба".

Вијест из Мадрида у Велсу је дочекана са великим одушевљењем, те се надају да са својом првом узданицом могу побиједити БиХ и осигурати пласман на наредно Европско првенство које ће се одиграти од 10. јуна до 10. јула 2016. године у Француској.

Након осам одиграних кола у групи Б квалификација за ЕП води Велс са 18 бодова, једним више од Белгије. Трећи је Израел са 13, БиХ је сакупила 11, Кипар девет, док је Андора без иједног бода.

Националном тиму БиХ за пласман на трећу позицију која води у бараж требају побједе против Велса и Кипра, али уз то да Израел укупно не освоји више од три бода у мечевима са Кипром код куће и Белгијом у гостима.

 

Коментари / 0

Оставите коментар