Како ће Барселона без Месија?!

"Као и до сада", поручује тренер Луис Енрике.

Фудбал 28.09.2015 | 13:40
Како ће Барселона без Месија?!

Сви на Ноу Кампу током и после утакмице са Лас Палмасом говорили само о повреди најбољег играча.

Званична информација гласи: Лионел Меси повредио је лигамент колена и неће играти седам до осам недеља.

Најбољи фудбалер на свету забринуо је све на Ноу Кампу, оставши на трави на почетку суботње утакмице. Лоше слутње су се обистиниле, па ће Аргентинац прескочити значајан број утакмица. Сигурно неће играти против Бајера, Севиље, Ваљекана, БАТЕ Борисова, Еибара, Хетафеа, опет Борисова, Виљареала...

Тада ће наступити новембарска пауза због утакмица репрезентација и трајаће све до 22. новембра, када ће Барселона гостовати Реалу, па два дана после тога угостити Рому.

Да ли ће Меси бити спреман за "Ел Класико"?

"Не знам одговор на то питање. Не гледам календар. Фокусиран сам на следећу утакмицу, против Бајера у уторак", рекао је тренер шампиона Европе Луис Енрике.

"Увек сам тужан када се било који играч повреди. Још тужнији сам када је у питању Меси. Ипак, повреде су део фудбала и 'прегураћемо' и ово. Нећемо променити наш стил игре сада кад је повређен. Он решава много утакмица, али сада би тим требало да се истакне", додао је он.

Одмах после утакмице, Аргентинцу су подршку исказали и саиграчи на друштвеним мрежама. Огласио се и председник клуба Бартомеу, написавши: "Тим је увек био способан да се избори са потешкоћама. Уверен сам да ће успети то и овај пут".

Коментари / 0

Оставите коментар