Дуле: Немам контакт са људима који су сада у Партизану!

Бивши тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић за подгоричку "Побједу" је изразио свој став после смене у тиму из Хумске.

Кошарка 27.09.2015 | 13:00
Дуле: Немам контакт са људима који су сада у Партизану!

"Човек сам који навија за Партизан. Самим тим, начин смене и смена која није изазвана спортским мотивима, већ мојим образлагањем ситуације да једна институција као Партизан нема од државе адекватан третман, нити има ни близу третман као други клуб из града, ми је тешко пала. Посебно тешко ми пада то што су извршиоци тога били моји дугогодишњи сарадници, што они који су на сцени, што они који су иза сцене. Без обзира на то, мој живот је јако везан за Партизан и то је клуб за који настављам да навијам. Нисам имао контакт са новим људима из Партизана, а посебно не са онима који су остали", рекао је Вујошевић за "Побједу".

Он је такође навео да поштује гест Дејана Милојевића који у новонасталој ситуацији није прихватио место тренера у Партизану.

"Чули смо се. Видите, морам рећи да ценим гест Дејана Милојевића, који је рекао да не жели да долази у Партизан после мене, на овакав начин", нагласио је Вујошевић.

Вујошевић је на крају прокоментарисао његов однос са новим председником црно-белих Николом Пековићем.

"Ја стварно не знам шта је другима у глави. Са моје стране, Пековић је имао једну симпатију. Ако су одређене ствари постајале, то је било само зато што сам му увек желио још боље од онога што му се дешавало. Какав је његов угао гледања и онај "део приче" из "Александријског квартета", ја стварно не могу да знам", закључио је Вујошевић.

Коментари / 0

Оставите коментар