Помогла љубавнику да убије њеног мужа

Припадници МУП-а Ливањског кантона ухапсили су Зору Трнинић (39) из Дрвара због сумње да је учествовала у бруталном убиству свог супруга Перице Трнинића (40) у шуми код мјеста Аташевац, а које се десило крајем августа ове године.

Босна и Херцеговина 25.09.2015 | 19:40
Помогла љубавнику да убије њеног мужа

Кантонално тужилаштво је након испитивања предложило једномјесечни притвор за Трнинићеву, који је судија Недим Бегић прихватио.

Главни осумњичени за извршење овог тешког кривичног дјела је Миладин Боснић (39) из Дрвара, који се од 17. септембра налази у једномјесечном притвору, а који је, како незванично сазнајемо, с Трнинићевом био у љубавној вези.

Истрагом коју су предводили Тужилаштво и полиција, према ријечима Бегића, дошло се до информација да постоји основана сумња да је Миладин Боснић у шуми код мјеста Аташевац 30. августа ове године из ловачке сачмарице пуцао у главу 40-годишњем Перици Трнинићу.

"Проширењем истраге, исписом са мобилног телефона и СМС порука код осумњичених дошло се до сазнања да је супруга убијеног Зора Трнинић као помагачица учествовала у његовом убиству па је Тужилаштво поднијело приједлог да јој се одреди притвор, а због опасности да би могла побјећи", казао је Бегић.

Како је казао, истрага се у овом случају наставља. У прилог сумњи иде чињеница да је супруга убијеног одмах продала његових 250 оваца, а онда планирала новац да подијели са својим партнером Боснићем.

Из Министарства унутрашњих послова Ливањског кантона, наводећи иницијале осумњичених, су оцијенили како је овај случај разријешен.

Како се наводи, Зора Трнинић је 30. августа у вечерњим сатима обавијестила Боснића да јој је супруг отишао у шуму по дрва. Након тога он је узео ловачку пушку, сјео у аутомобил и кренуо за њим у шуму у мјесто Аташевци.

Кад се приближио, одшетао је пјешке до мјеста гдје је Трнинић сјекао букова дрва за огрев. Тада му је пришао, потегао пушку и брутално пуцао у предио врата, нанијевши му тако смртоносне повреде.

НН

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

xx

25.09.2015 18:02

То је за убити ста к... А уради обоје на вјесање а покојник нек поцива у миру

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

25.09.2015 19:53

ЈАРО КУРВА НИЈЕ САМО РУПЕ ДА ДА.КУРВА И ГЛАВЕ СКИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја

25.09.2015 20:30

Покој дуси Перици.Јадан није ни знао с којом злоцастом зеном је зивио,с којом лудацом постељу дјлио.А ово двоје у пклу горјели

Name

Лапсус Лингуае

25.09.2015 21:35

Помогла љубавнику да јој убије мужа. Па шта је ту спорно, као да је то усамљен случај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сексуалне страсти

25.09.2015 22:41

Има тога свугдје. Немора бити да је курва. Једноставно то се десило. У патријархалној и сиромасној средини развод је теско или никако изводљив. Смрт се ви ди као излаз.Све погресно али и то људи раде. Ја као комунист по увјерењу сматрам да закљуцке не треба пребрзо доносити. Покој дуси супругу. Какав је он био сазнацемо с тог судјења. Светац или силник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко самардзиц

26.09.2015 04:53

Нема разлога да се некоме одузме зивот, разлаз И свако својим путем, ово је јасно као дан да је разлог бједно користорубље!!!