Немањи Видићу су нашли нови клуб!

Опет ће играти за Интеровог газду! Српски дефанзивац нема будућност док је тренер Роберто Манчини, а на крају лета ће постати слободан играч с обзиром да Интер неће искористити опцију о продужењу уговора на још једну сезону.

Фудбал 27.09.2015 | 08:00
Немањи Видићу су нашли нови клуб!

Велика каријера Немање Видића ипак неће бити завршена у великом стилу у миланском Интеру. Српски дефанзивац је планирао да после легендарних девет сезона у Манчестер Јунајтеду, стави тачку на богату каријеру у миланском великану, али ће по свему судећи на мала врата напустити Италију и каријеру наставити у САД. Он је у преговорима са америчким МЛС лигашем Ди-Си Јунајтедом из Вашингтона!

Откако је Роберто Манћини преузео Интер, кренуле су Видићеве муке, а на све то су се надовезале и повреде. Италијански стручњак од почетка није „мирисао“ Видића и покушавао је да га се реши. Међутим, повреда леђа коју је Видић зарадио летос је покварила Манчинију планове да се отараси српског аса. Видић је морао на принудну паузу од шест месеци због чега ниједан заинтересовани клуб није могао да га ангажује, а ни Интер га није регистровао за први део сезоне.

Упркос ситуацији са Манчинијем, Видић није желео да напусти Интер где је са 3.200.000 евра по сезони један од најплаћенијих играча у Интеру. Њему је лепо у Милану и није се потесао што Манчини не верује у њега. Иако га је Италијан у отвореним разговорима уверавао да га има у плановима док му је иза леђа радио на трансферу. Видић је са Интером потписао уговор на две плус једну сезону, што значи да ће наредног лета бити слободан у избору нове средине јер Интер неће искористити клаузулу о додатној години.

Спекулисало се у прошлости да су клубови са Блиског истока, Аустралије и из МЛС лиге заинтересовани за Немању Видића, али сада се отишло корак даље. Конкретно, клуб у којем ће Видић највероватније наставити каријеру наредног лета је амерички МЛС лигаш Ди-Си Јунајтед из Вашингтона. Наводно су контакти веч успостављени, а кључни човек у реализацији трансфера је Интеров председник Ерик Тохир. Он је у добрим односима са Видићем за разлику од Манчинија и жели да наставе сарадњу с обзиром да је он поред Интер и већински власник Ди-Си Јунајтеда.

Коментари / 0

Оставите коментар